Despre Atelierul ABC – Un ghid pe viață în parenting

octombrie 4, 2018 andreeamatauan 1 min timp citire Fără comentarii

Despre Atelierul ABC – Un ghid pe viață în parenting

octombrie 4, 2018 Andreea Stroe Mățăuan 1 min timp citire Fără comentarii

29 septembrie a fost data la care atelierul pentru părinți, conceput împreună cu colegele mele de la ABA România, a prins viață. La Atelierul ABC ne-au fost alături peste 20 de părinți dornici să afle informații cu suport științific despre cum să aplice tehnici de self-management și cum să încurajeze dezvoltarea armonioasă a copiilor lor.

Am discutat despre motivațiile de bază din spatele comportamentelor noastre, despre ce înseamnă a fi un părinte cu un plan în loc de un părinte care ”stinge incendii” (reacționează atunci când apare o problemă), am abordat teme precum: imaginea de sine a copilului, realități despre dezvoltarea creierului, comportamentele copiilor, comportamentele noastre, overparenting și alte stiluri parentale, copilul în sistemul de învățământ și modalități de a crește un copil independent și cooperant.

Și dacă tot am discutat despre self-management și importanța îmbunătățirii continue, am oferit la final formulare de feedback pe care participanții le-au completat cu atenție, fapt pentru care le mulțumim. Urmează să integrăm acest feedback în pregătirea următoarelor evenimente marca ABA România.

Andreea Stroe Mățăuan

All posts

Fără comentarii

Lasă un răspuns

Subscribe & Follow

×